Trwa ładowanie...
dnkp95l
6 października 2008, 16:20

Gołąbki ślaskie

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dnkp95l
Składniki
  • 1 cebula
  • 30dag kapusty
  • 30dag mięsa mielonego
  • 1jako+1białko
  • 4łyżki kaszy manny
Przepis

Kapustę posiekc i trochę posolic ,po pól godzinie odcisnąc.Pózniej połączyc to z mięsem mielonym,dodac jajko ,cebulę pokroic i zeszklic.
Przyprawic do smaku solą,pieprzem i vegetą.
Formowac kotleciki,obtoczyc w bułce i smażyc.
Usmażone kotlety poukladac w gęsiarce na boczkach(nie na płasko)
Zrobic sos:woda,2łyżki koncent.pomidorowego,kostkę rosołową,vegeta.Gotowac na wolnym ogniu 30 min.zaprawic mąką.Pożniej zalac kotlety sosem.SMACZNEGO:)

Przepis dodał użytkownik diana.s19805

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dnkp95l
dnkp95l
dnkp95l
Więcej tematów
dnkp95l

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj