Trwa ładowanie...
d1yfuls
18 kwietnia 2008, 10:51

Feta panierowana

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1yfuls
Składniki
  • 1 op. sera Fety
  • 2 łyżki mąka
  • 1 jajko
  • 2 łyżki bułki tartej
  • oliwa
Przepis

Jajko roztrzepać widelcem. Ser obtoczyć najpierw w mące następnie w jajku a na samym końcu w bułce tartej. Na patelni rozgrzać oliwę. Smażyć na małym ogniu z obydwu stron.

Przepis dodał użytkownik julia313

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1yfuls
d1yfuls
d1yfuls
Więcej tematów
d1yfuls

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj