Trwa ładowanie...
dp3d57e
25 kwietnia 2010, 21:38

Drobiowe "faworki"

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dp3d57e
Składniki
  • - pierś z kurczaka
  • - przyprawa do kurczaka lub grosa
  • - oliwa do smażenia
Przepis

1. Pierś z kurczaka myjemy i osuszamy. Kroimy w cienkie plastry, przecinamy na środku ( tak jak faworki) i przewijamy, oprószamy przyprawą;
2. Tak przygotowane mięso smażymy z obu stron po około 10 minut.

Przepis dodał użytkownik s-belata

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dp3d57e
dp3d57e
dp3d57e
Więcej tematów
dp3d57e

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj