Trwa ładowanie...
d4c0eua
16 maja 2008, 14:29

dorsz w panierce z przyprawami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4c0eua
Składniki
  • filet z dorsza
  • mąka do panierki
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa włoska, meksykańska
Przepis

Filet z dorsza odmrozić, odcisnąć z wody. Polać sokiem z cytryny i zostawić na kilka minut. Posypać solą, pieprzem oraz przyprawami a następnie obtoczyć w mące. Smażyć na oleju do uzyskania złotego koloru. Można udekorować zieloną sałatą oraz plasterkiem z cytryny.

Przepis dodał użytkownik monicca-87

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4c0eua
d4c0eua
d4c0eua
Więcej tematów
d4c0eua

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj