Dinner in the Sky - Trasa 2016
Rok 2016 to wyjątkowy czas dla Dinner in the Sky, który obchodzi 10 rocznicę swojego istnienia. Z tej właśnie okazji, w Belgii będącej stolicą tej koncepcji, w czerwcu rozpocznie się uroczysta celebracja tego wyjątkowego wydarzenia. W sercu Brukseli, przy monumentalnym Atomium, stanie największa na świecie restauracja na wolnym powietrzu i jedyna taka, zawieszona na wysokości 50 m. nad ziemią.
Przez 5 dni, 10 utytułowanych gwiazdkami Michelin Szefów Kuchni na 10 platformach będzie wydawać codziennie 3 najwyższej jakości serwisy restauracyjne dla precyzyjnie wyselekcjonowanej grupy gości. Aby uczcić tę wyjątkową rocznicę, Polska również przygotowała swoją niespodziankę.
Już w maju ruszy wielka ogólnopolska trasa Dinner in the Sky, dzięki której symbolicznie dołączymy do światowej rocznicy wydarzenia. Dinner in the Sky odwiedzi 5 miast w Polsce, startując 21 maja 2016 r. w Łodzi, będącej polską stolicą koncepcji. Trasa obejmie również:
- Kraków (maj 2016 - Festiwal Muzyki Filmowej)
- Wrocław (czerwiec 2016 - Festiwal kulinarny "Europa na Widelcu")
- Trójmiasto (sierpień 2016 - Festiwal kulinarny)
- Warszawę (wrzesień 2016 - Festiwal "Warszawa JEST TRENDY")
Nasi goście już dzisiaj mogą rezerwować swoje miejsca na platformie, wybierając konkretne pakiety we wskazanych miastach, dniach i godzinach. Formularz rezerwacyjny dostępny na: www.dinnerinthesky.info
Dostępne opcje:
- Coffee Break in the Sky - poczęstunek we wczesnych godzinach popołudniowych. Na gości czekać będzie kawa i herbata wraz z przepysznym, słodkim deserem.
Czas trwania: 40 min. (w tym 15 min. w powietrzu)
Cena: 183 zł / osoba
- *Dinner in the Sky *- klasyka sama w sobie: pełny restauracyjny serwis trzy daniowy wraz z napojami i winem
Czas trwania: 70 min. (w tym 50 min. w powietrzu)
Cena: 389 zł / osoba
- Cocktail in the Sky - wieczorne podniesienia platformy, podczas których Szef Kuchni ustępuje miejsca barmanom, serwującym dla gości wyborne drinki Czas trwania: 40 min. (w tym 15 min. w powietrzu) Cena: 183 zł / osoba