Trwa ładowanie...
d38lohr
18 marca 2013, 12:22

Chrzanowe ruloniki z szynki

Przepis
4.7
(27 głosów)
Oceń:
d38lohr
Składniki
  • 10 plastrów szynki babuni
  • 3 łyżki twarożku śmietankowego
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego (opcjonalnie)
  • 1 mały słoiczek tartego chrzanu
Przepis

W miseczce mieszamy twarożek z chrzanem, jeśli masa jest zbyt gęsta, rozrzedzamy jogurtem. Rozsmarowujemy masę na każdym z plasterków szynki i ściśle zwijamy w rulonik. Każdy rulonik przecinamy na pół i układamy na talerzu.

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d38lohr
d38lohr
d38lohr
Więcej tematów
d38lohr

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj