Trwa ładowanie...
d4mppef
9 maja 2008, 00:18

Cebulki w winie

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4mppef
Składniki
  • szalotki - 1 kg
  • czerwone wino - 1 l
  • ocet z czerowengo wina - 1/2 l
  • cukier - 12 łyżeczek
  • sól cukier
  • listki laurowe
Przepis

Szalotki obrać. Wino zagotować z octem, solą, cukrem i listkami laurowymi. Włożyć cebulki i dusić 30 minut.

Przepis dodał użytkownik dariafab

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4mppef
d4mppef
d4mppef
Więcej tematów
d4mppef

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj