Trwa ładowanie...
dt2x1ln
9 czerwca 2013, 19:47

Bakłażan w panierce.

Przepis
5.0
(5 głosów)
Oceń:
dt2x1ln
Składniki
  • bakłażan,
  • oregano,
  • bułka tarta,
  • ser parmezan,
  • olej,
  • sól,
  • ser mozzarella,
  • sos pomidorowy
Przepis

Bakłażana odgotować,pokroić po długości ,przygotować bułkę tartą dodać oregano i ser starty parmezan, sól,bakłażana obtoczyć najpierw w oleju a potem w panierce.Piec na złoty kolor w piekarniku 180 stopni 10-15 min pod koniec pieczenia posmarować sosem pomidorowym i ułożyć mozzarelle i zapiec .

Przepis dodał użytkownik Anja13

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dt2x1ln
dt2x1ln
dt2x1ln
Więcej tematów
dt2x1ln

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj