Trwa ładowanie...
d2cmb4y
28 listopada 2009, 10:30

Bagietka z sałatkowym tuńczykiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2cmb4y
Składniki
  • bagietka 2 szt
  • tuńczyk rozdrobiony w sosie własnym 2 puszki
  • groszek konserwowy 1 mała puszka
  • kukurydza konserwowa 1 mała puszka
  • cebula 1 mała
  • sól
  • pieprz cytrynowy
  • jajka na twardo
  • cytryna 1 szt
Przepis

Tuńczyka odsączyć na sitku, wrzucić do salaterki, dodać odsączony groszek, kukurydzę, jajka na twardo sól i pieprz, dokładnie wymieszać. Układać sałatkę na pokrojonej bagietce, udekorować cytryną.

Przepis dodał użytkownik iza.kubica

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2cmb4y
d2cmb4y
d2cmb4y
Więcej tematów
d2cmb4y

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj