02-10-2015 11:08
Dynia, grzyby i jarmuż w jesiennym menu
W kuchni "Dzień Dobry TVN" Agata Jędraszczak zaproponowała dania na jesień. Blogerka kulinarna przygotowała kilka pożywnych i rozgrzewających potraw, które dodatkowo doprawiła serkiem do smarowania. W jej menu znalazły się: kremowa zupa dyniowa, kasza gryczana z grzybami i polędwiczką oraz tarta z jarmużem i pieczarkami.
W kuchni "Dzień Dobry TVN" Agata Jędraszczak zaproponowała dania na jesień. Blogerka kulinarna przygotowała kilka pożywnych i rozgrzewających potraw, które dodatkowo doprawiła serkiem do smarowania. W jej menu znalazły się: kremowa zupa dyniowa, kasza gryczana z grzybami i polędwiczką oraz tarta z jarmużem i pieczarkami.
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.