Trwa ładowanie...
d3ls3xk
13-01-2014 13:54

Zupa z fasoli ze szpinakiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3ls3xk
Składniki
  • Szpinak w liściach 450 g Bonduelle (rozmrożony)
  • Cannellini “Gotowane na Parze” Bonduelle (puszka 212 ml)
  • 150 g pomidorów (posiekanych)
  • 0,5 l bulionu
  • 1 marchewka
  • 1 cebula
  • 30 g żółtego sera (startego)
  • Oliwa z oliwek,
  • sól, pieprz
Przepis

Podsmażyć na oliwie pokrojoną cebulę i marchew, dodać pokrojone pomidory, bulion i cannellini Bonduelle, zagotować i dodać szpinak Bonduelle. Pozostawić na wolnym ogniu przez dziesięć minut i doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać zupę z tartym serem i grzankami.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ls3xk
d3ls3xk
d3ls3xk
Więcej tematów
d3ls3xk

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj