Trwa ładowanie...
d1rvrbn
23 czerwca 2015, 14:47

Włoskie panini z salami i boczkiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1rvrbn
Składniki
  • • 2 ciabatty lub inne włoskie bułki
  • • 150 g mozzarelli
  • • opakowanie salami z zielonym pieprzem ZM Pekpol
  • • opakowanie boczku z plastrach ZM Pekpol
  • • szczypta tymianku
  • • pomidor
  • • kilka liści sałaty lodowej
Przepis

Bułki rozciąć wzdłuż, ułożyć na nich plastry mozzarelli, salami, pomidorów i sałaty. Boczek podpiec na grillu lub patelni. Chrupiący boczek ułożyć na kanapce. Dodatki posypać tymiankiem. Zamkniętą bułkę zapiec w opiekaczu.Smacznego!

Przepis dodał użytkownik gastrosfera

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1rvrbn
d1rvrbn
d1rvrbn
Więcej tematów
d1rvrbn

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj