Trwa ładowanie...
d46ngyk
3 lipca 2008, 21:13

tatar z pstraga

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d46ngyk
Składniki
  • 1 kg pstrągów
  • 1 cytryna
  • 1 pęczek koperku
  • sol,pieprz,maggi,
  • 1-2 łyzki oleju
  • 1 cebula
  • 3-4 ogórki kiszone
  • pół sloika gzrybków marynowanych
Przepis

Pstrągi filetujemy i zdejmujemy skórę ,mielimy przez maszynkę, dodajemy sok z cytryny, olej, drobno posiekany koperek,sół ,piprz i maggi do smaku.Cebulę ,grzybki i ogórki kroimy w kostke.Z masy formujemy kulki ,układamy na półmisku i dekorujemy posiekanymi warzywami grzybkami.Przed podaniem schłodzić.

Przepis dodał użytkownik teresa-kr

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d46ngyk
d46ngyk
d46ngyk
Więcej tematów
d46ngyk

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj