Trwa ładowanie...
d4kb237
27-05-2015 14:25

Tagliatelle z łososia w białym sosie by Darek Kuźniak dla Crock-Pot

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4kb237
Składniki
  • Filet z łososia 400 g.
  • Śmietana 20% 200 g.
  • Bulion warzywny 200 ml.
  • Koper świeży 1 pęczek
  • Kapary 1 łyżka
  • Parmezan 20 g.
  • Pieprz biały szczypta
  • Tagliatelle 1 opakowanie
  • Pomidory cherry kilka sztuk do dekoracji*
Przepis

Pokrojonego w kostkę łososia, przełóż do wolnowaru, zalej bulionem, dodaj śmietanę, kapary oraz pieprz biały. Przykryj pokrywą wybierz tryb High i ustaw czas na 2 godziny.Tagliatelle ugotuj w oddzielnym garnku, w osolonej wodzie. Ugotowany makaron przełóż do wolnowaru. Dodaj parmezan tarty drobno oraz siekany koperek. Wymieszaj.*Do dekoracji użyj pomidorków cherry.

Przepis dodał użytkownik KochamSlowFood

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4kb237
d4kb237
d4kb237
Więcej tematów
d4kb237