Trwa ładowanie...
d2mlbg7
27-05-2015 14:25

Tagliatelle z łososia w białym sosie by Darek Kuźniak dla Crock-Pot

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2mlbg7
Składniki
  • Filet z łososia 400 g.
  • Śmietana 20% 200 g.
  • Bulion warzywny 200 ml.
  • Koper świeży 1 pęczek
  • Kapary 1 łyżka
  • Parmezan 20 g.
  • Pieprz biały szczypta
  • Tagliatelle 1 opakowanie
  • Pomidory cherry kilka sztuk do dekoracji*
Przepis

Pokrojonego w kostkę łososia, przełóż do wolnowaru, zalej bulionem, dodaj śmietanę, kapary oraz pieprz biały. Przykryj pokrywą wybierz tryb High i ustaw czas na 2 godziny.Tagliatelle ugotuj w oddzielnym garnku, w osolonej wodzie. Ugotowany makaron przełóż do wolnowaru. Dodaj parmezan tarty drobno oraz siekany koperek. Wymieszaj.*Do dekoracji użyj pomidorków cherry.

Przepis dodał użytkownik KochamSlowFood

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2mlbg7
d2mlbg7
d2mlbg7
Więcej tematów
d2mlbg7

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj