Trwa ładowanie...
d3ji8o9
10 grudnia 2014, 07:57

Surówka z brukselki i mandarynki

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3ji8o9
Składniki
  • 300 g brukselki
    • 2 mandarynki
    • sok z limonki
    • 2 łyżki płynnego miodu
    • 4 łyżki oliwy
Przepis

Usuwamy zbędne liście z brukselki, myjemy i suszymy. Po pokrojeniu jej w cienki plasterki układamy w misce. Mandarynkę dzielimy na mniejsze części, usuwamy z niej pestki oraz błonki i łączymy z brukselką. Mieszamy z miodem, oliwą oraz sokiem z limonki. Smacznego!

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ji8o9
d3ji8o9
d3ji8o9
Więcej tematów
d3ji8o9

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj