Trwa ładowanie...
d2y0tx2
31 lipca 2008, 14:40

Sola na parze z warzywami

Przepis
5.0
(5 głosów)
Oceń:
d2y0tx2
Składniki
  • 60 dag filetów z soli
  • sok z cytryny
  • torebka mrożonki marchew, groszek, kukurydza
  • bulion warzywny z kostki
  • łyżka masła
  • natka pietruszki
  • przyprawa do ryb
  • sól
  • pieprz
Przepis

Filety skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą, pieprzem, przyprawą do ryb. Do garnka z wkładką gotowania na parze wlać bulion, zagotować. Na wkładce układać porcje ryby i mrożone warzywa. Gotować aż ryba będzie miękka. Podawać posypane natką a kawałki ryby z płatkiem masła.

Przepis dodał użytkownik inis1984

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2y0tx2
d2y0tx2
d2y0tx2
Więcej tematów
d2y0tx2

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj