Trwa ładowanie...
d33vehm
9 maja 2008, 08:10

Smażone patisony

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d33vehm
Składniki
  • ? 1 patison
  • ? 2 jajka
  • ? tarta bułka do panierowania
  • ? olej do smażenia
  • ? sól do smaku
Przepis

Patison obieramy cienko ze skórki, usówamy pestki. Miąższ kroimy w plasterki. Panierujemy w lekko ubitym jajku i bułce. Smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor. Posolić.

Przepis dodał użytkownik patii.1

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d33vehm
d33vehm
d33vehm
Więcej tematów
d33vehm

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj