Trwa ładowanie...
d4mbcsb
10-12-2013 14:22

Śledzie z cebulką i szczypiorkiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4mbcsb
Składniki
  • 50 dag matiasów
  • 1 średnia cebula posiekana
  • szczypiorek kilka łodyg, pokrojonych na odcinki ok 0.5 cm
  • oliwa z oliwek
Przepis

Krok 1
Śledzie odmaczamy wedle uznania. U mnie jest to ok. 3 godz.
Krok 2
Odmoczone śledzie kroimy w kawałki ok 2-3 cm.
Krok 3
Śledzie przedkładamy do misy, dodajemy: cebulę, szczypiorek i oliwę z oliwek. Mieszamy.
Krok 4
Przed podaniem schłodzić w lodówce ok 2 godz. Najlepsze są następnego dnia. Smacznego :)

Przepis poleca Julita Strzałkowska

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4mbcsb
d4mbcsb
d4mbcsb
Więcej tematów
d4mbcsb

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj