Trwa ładowanie...
d1eyz28
10-01-2014 15:06

Sałatka z czerwonej fasoli

Przepis
3.3
(10 głosów)
Oceń:
d1eyz28
Składniki
  • 1 puszka 425 ml fasoli czerwonej „Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 1 puszka kukurydzy złocistej Bonduelle
  • 2 ogórki konserwowe
  • 4 jajka (ugotowane na twardo)
  • 4 łyżki majonezu
  • sól i pieprz do smaku
  • 1 łyżka natki pietruszki (drobno posiekana)
Przepis

Ogórki konserwowe i jajka pokroić w kostkę. Połączyć wszystkie składniki i przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1eyz28
d1eyz28
d1eyz28
Więcej tematów
d1eyz28