Trwa ładowanie...
d44b92c
10-01-2014 16:01

Sałatka z cieciorki, jaj i rukoli

Przepis
3.8
(9 głosów)
Oceń:
d44b92c
Składniki
  • Cieciorka “Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 4 jajka
  • 1 cebula dymka
  • Oliwa z oliwek
  • sól i pieprz
Przepis

Jajka ugotować i wystudzić . W misce połączyć ciecierzycę Bonduelle i posiekaną w bardzo cienkie plasterki cebulę. Doprawić solą, pieprzem i oliwą. Odstawić na parę godzin, by smaki się połączyły. Podawać razem z rukolą i jajkami pokrojonymi w ćwiartki.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d44b92c
d44b92c
d44b92c
Więcej tematów
d44b92c