Trwa ładowanie...
d42ry4s
10-01-2014 16:01

Sałatka z cieciorki, jaj i rukoli

Przepis
4.8
(9 głosów)
Oceń:
d42ry4s
Składniki
  • Cieciorka “Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 4 jajka
  • 1 cebula dymka
  • Oliwa z oliwek
  • sól i pieprz
Przepis

Jajka ugotować i wystudzić . W misce połączyć ciecierzycę Bonduelle i posiekaną w bardzo cienkie plasterki cebulę. Doprawić solą, pieprzem i oliwą. Odstawić na parę godzin, by smaki się połączyły. Podawać razem z rukolą i jajkami pokrojonymi w ćwiartki.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d42ry4s
d42ry4s
d42ry4s
Więcej tematów
d42ry4s

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj