Trwa ładowanie...
d3tq160
09-01-2014 15:19

Sałatka fasolowa

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3tq160
Składniki
  • 1 puszka 425ml czerwonej fasoli „Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 1 puszka 425ml Cieciorki „Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 200g pomidorów (pokrojonych w kostkę)
  • 100 g ogórka (pokrojonego w kostkę)
  • 1 cebula (drobno posiekana)
  • 200g kaszy kuskus
  • 1 łyżeczka natki pietruszki
  • Sos vinegrette (120ml)
  • Sól, pieprz
Przepis

W naczyniu połączyć fasolę, cieciorkę, pomidory, ogórka, cebulę, ugotowany kuskus oraz pokrojoną natkę pietruszki. Dodać sos vinegrette. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Delikatnie wymieszać.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3tq160
d3tq160
d3tq160
Więcej tematów
d3tq160

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj