Trwa ładowanie...
d3s5516
09-01-2014 15:19

Sałatka fasolowa

Przepis
5.0
(1 głos)
Oceń:
d3s5516
Składniki
  • 1 puszka 425ml czerwonej fasoli „Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 1 puszka 425ml Cieciorki „Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 200g pomidorów (pokrojonych w kostkę)
  • 100 g ogórka (pokrojonego w kostkę)
  • 1 cebula (drobno posiekana)
  • 200g kaszy kuskus
  • 1 łyżeczka natki pietruszki
  • Sos vinegrette (120ml)
  • Sól, pieprz
Przepis

W naczyniu połączyć fasolę, cieciorkę, pomidory, ogórka, cebulę, ugotowany kuskus oraz pokrojoną natkę pietruszki. Dodać sos vinegrette. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Delikatnie wymieszać.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3s5516
d3s5516
d3s5516
Więcej tematów
d3s5516