Trwa ładowanie...
d3cj7kb
6 października 2008, 19:52

SAJGONKI

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3cj7kb
Składniki
  • 1 grzyby mun
  • Makaron chińki
  • Marchewkę
  • Cebulę
  • Kapusta pekińska
  • Mięso mielone
  • Jajko
  • Kiełki fasoli mung
  • 2 łyżki Sosu sojowego
  • Sól pieprz
  • Papier ryżowy
Przepis

Grzyby namoczyć w gorącej wodzie, makaron namoczyć we wrzątku i przyktyć. Marchewkę zetrzeć na tarce cebulę pokroić grzybki makaron kapustę fasole mung pokroić dodać mięso sos sojowy pieprz sól wymieszać jajko .placki ryżowe namoczyć w wodzie farsz kłaść na papier i zawinąc jak gołąbki , smażyć na glębokim oleju.
PODAWAC Z SOSEM SŁODKO-KWAŚNYM TAO TAO

Przepis dodał użytkownik moniczka635

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3cj7kb
d3cj7kb
d3cj7kb
Więcej tematów
d3cj7kb

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj