Trwa ładowanie...
d2ckozm
29 listopada 2009, 10:19

Ryba po grecku

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2ckozm
Składniki
  • 1 kg ryby panga (lub mintaj),
  • 2 duże marchewki,
  • 1 duża pietruszka,
  • 2 cebule,
  • 1/2 selera,
  • 1 por,
  • sól,
  • pieprz,
  • papryka,
  • 4 łyżki oleju,
  • przecier pomidorowy,
Przepis

Rybę usmażyć na oleju.
Jarzyny zetrzeć na tarce,włożyć na rozgrzany tłuszcz i podsmażyć.
Następnie do podsmażonych już jarzyn dodać przecier pomidorowy i dusić na małym ogniu przez 10 minut.
Rybę ułożyć na półmisku i polać tymże sosem.

Przepis dodał użytkownik zoozolxxd

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2ckozm
d2ckozm
d2ckozm
Więcej tematów
d2ckozm

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj