Trwa ładowanie...
d2rg9cg
Quiz: Quiz tylko dla mistrzów grillowania. Amatorzy polegną już na drugim pytaniu

1/10Na rozgrzewkę coś prostego. Jaki rodzaj mięsa najczęściej trafia na polskiego grilla?

Na rozgrzewkę coś prostego. Jaki rodzaj mięsa najczęściej trafia na polskiego grilla?
Udziec barani
Pierś indyka
Steki wołowe
Karkówka wieprzowa
Fot: Gettyimages
PowrótPrzejdz do kolejnej sondy
d2rg9cg
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj