Trwa ładowanie...
d130ivn
27 stycznia 2009, 13:43

PYSZNE KARGULE

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d130ivn
Składniki
  • 1 PORĘ
  • 4 PIERSI KURCZAKA
  • 1 ŁYŻKA VEGETTY
  • 2 ŁYŻKI OLIWY
  • 2 ŁYŻKI OCTU WINNEGO LUB SOK Z POŁOWY CYTRYNY
    • CIASTO:
  • 2 JAJKA
  • 2 ŁYŻKI MĄKI TORTOWEJ
  • 2 ŁYŻKI MĄKI ZIEMNIACZANEJ
  • SÓL DO SMAKU
  • PIEPRZ DO SMAKU
Przepis

PORĘ POKROIĆ W KOSTKĘ , PIERSI Z KURCZAKA POKROIĆ W KOSTKĘ LUB W PASKI, DODAĆ VEGETE OLIWĘ OCET WINNY LUB CYTRYNĘ - WSZYSTKO WYMIESZAĆ I ZOSTAWIĆ NA NOC W LODÓWCE.

NASTĘPNEGO DNIA ZROBIĆ CIASTO : JAJKA, MĄKĘ PRZYPRAWY WYMIESZAĆ DODAĆ DO WCZEŚNIEJ ZROBIONEGO NADZIENIA I WSZYSTKO DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.
KŁAŚĆ NA ROZGRZANY OLEJ NA PATELNI TAK JAK RACUCHY.

Przepis dodał użytkownik magda240284

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d130ivn
d130ivn
d130ivn
Więcej tematów
d130ivn

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj