Trwa ładowanie...
dnkp95l
29 lipca 2008, 14:41

Pstrąg z warzywami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dnkp95l
Składniki
  • Składniki
    • - świeże pstrągi
  • - sok z cytryny
  • - przyprawy do ryb, sól, pieprz
    • Farsz:
    • - marchewka
  • - pietruszka
  • - por
  • - cebula
  • - koperek
  • - sól, pieprz, masło,
Przepis

Pstrąga oczyścić (pozostawiając głowę i ogon), umyć, osuszyć. Od środka posypać każdą rybę 1 łyżką przyprawy do ryb, odstawić na 1 godzinę. Pokrojone warzywa w paski oraz drobno posiekaną cebulę usmażyć na maśle, dodać posiekany koperek oraz resztę przyprawy do ryb. Posolić do smaku. Ryby napełnić farszem, zaszyć, włożyć na grilla. Podawać z ziemniaczkami masłem i koperkiem.

Przepis dodał użytkownik joasia0712

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dnkp95l
dnkp95l
dnkp95l
Więcej tematów
dnkp95l

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj