Trwa ładowanie...
d452erl
19 kwietnia 2009, 14:13

Poncz rumowy do nasączania tortów

Przepis
5.0
(1 głos)
Oceń:
d452erl
Składniki
  • woda 1 szkl.
  • cukier 1 łyżka
  • rum 1 kieliszek
Przepis

Wodę zagotować z cukrem i ostudzić.
Dodać rum lub kilka krople olejek rumowy.
Nasączać przekrojone krążki tortu.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

2

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d452erl
d452erl
d452erl
Więcej tematów
d452erl

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj