Trwa ładowanie...
d3jp80h
19-04-2009 14:21

Polędwiczki wieprzowe

Przepis
5.0
(1 głos)
Oceń:
d3jp80h
Składniki
  • polędwica wieprzowa 70 dag
  • masło 20 dag
  • śmietana 30% 1 op.
  • sól
  • jabłko 20 sztuk
Przepis

Polędwiczki myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem.

Na patelni roztapiamy masło, wkładamy polędwiczki i smażymy na małym ogniu.

Jabłka myjemy, obieramy i kroimy na ćwiartki.
Usuwamy gniazda nasienne.
Gdy polędwiczki będą miękkie, dodajemy pokrojone jabłka.
Całość chwilę dusimy.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3jp80h
d3jp80h
d3jp80h
Więcej tematów
d3jp80h

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj