Trwa ładowanie...
d2wit3e
10-01-2014 14:53

Pikantne bagietki z tuńczykiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2wit3e
Składniki
  • 1 puszka 212ml czerwonej fasoli „Gotowane na Parze” Bonduelle
  • 1 puszka kukurydzy złocistej Bonduelle
  • 200 g tuńczyka z puszki w sosie własnym
  • 1 bagietka
  • 2 łyżki tartego sera elementalera
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka słodkiego sosu chili
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • sól i pieprz
Przepis

Bagietkę przekroić wzdłuż, a następnie na 4 części. Z bułek wydrążyć miąższ. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przygotowany farsz włożyć do bagietki i podgrzać w piekarniku.

Przepis dodał użytkownik Bonduelle

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2wit3e
d2wit3e
d2wit3e
Więcej tematów
d2wit3e

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj