Trwa ładowanie...
d1ohqfg
5 listopada 2008, 19:09

Parówki w cieście francuskim

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1ohqfg
Składniki
  • 3 opakowania ciasta francuskiego nie mrożonego
  • 1/2kg parówek około pokroić na pół i jeszcze wzdłuż na pół jak są długie
  • około 1/2kg.plasterków żółtego sera
Przepis

Ciasto francuskie rozwinąć z opakowania i pokroić w kwadraty czy prostokąty, na nim położyć plasterek żółtego sera a na nim parówkę i zwinąć, zlepić brzegi ciasta francuskiego. Ułożyć przygotowane porcje na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180oC na około 40 minut, upiec na złoty kolor.

Przepis dodał użytkownik Gosia25

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1ohqfg
d1ohqfg
d1ohqfg
Więcej tematów
d1ohqfg

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj