Trwa ładowanie...
d4fnnza
11-03-2015 10:47

Panierowany camembert z winogronami i orzechami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4fnnza
Składniki
  • 2 opakowania sera camembert
  • duża kiść winogron
  • orzechy włoskie
  • 2 średnie jajka
  • bułka tarta
Przepis

Ser pokroić na trójkąty. Obtoczyć w rozbełtanym jajku, a następnie w bułce tartej. Smażyć na maśle klarowanym, aż trójkąty ładnie się zarumienią z każdej strony.

Gotowe przełożyć na papierowy ręcznik. Z przestudzonych kawałków sera przygotować koreczki, nabijając je na wykałaczkę razem z winogronem i kawałkiem orzecha włoskiego.

Przepis poleca Piotr Murawski, szef kuchni Knorr

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4fnnza
d4fnnza
d4fnnza
Więcej tematów
d4fnnza

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj