Trwa ładowanie...
d452erl
29 września 2008, 09:03

Panga zapiekana z parmezanem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d452erl
Składniki
  • 3 filety pangi
  • 5 dużych cebul
  • 2 opakowania śmietany 30 %
  • opakowanie tartego parmezanu
  • sól, pieprz, papryka ostra
Przepis

Cebule pokroić w kostkę, zeszklić na niewielkiej iloiści oleju, dodać śmietanę i dusić ok. 1 godziny pod koniec duszenia dodać parmezan oraz przyprawić do smaku sola, pieprzem i papryką.
Rybę pokroić w niewielkie kawałki.
2/3 duszonej cebuli wyłożyć do naczynia żaroodpornego, na to surowa ryba, przykryć pozostałą cebulą, wstawic do rozgrzanego piekarnika (180 stopni C) na ok 40 minut.
Podawać z pieczywem lub ryżem.
Smacznego.

Przepis dodał użytkownik Niuniazwk

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d452erl
d452erl
d452erl
Więcej tematów
d452erl

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj