Trwa ładowanie...
d45sqfd
21 maja 2008, 23:51

Panga pieczona w folii

Przepis
4.0
(4 głosy)
Oceń:
d45sqfd
Składniki
  • filet z pangi
  • przyprawa do ryb
  • sól
  • pieprz
  • czosnek granulowany
  • majeranek
Przepis

Rozmrożoną pangę posypujemy dużą ilością ziół i przypraw. Odstawiamy na 1/2 godziny do lodówki, aby nabrała aromatu i zapachu. Następnie zawijamy w folię aluminiową i pieczemy 25-30 minut w 180 stopniach.

Podajemy ze świeżym pieczywem oraz warzywami.

Przepis dodał użytkownik AnnMarie

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d45sqfd
d45sqfd
d45sqfd
Więcej tematów
d45sqfd

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj