Trwa ładowanie...
d3zxolg
18 kwietnia 2009, 15:26

Ogórki konserwowe z dodatkiem miodu

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3zxolg
Składniki
  • zalewa
  • woda 3 litra
  • ocet 1/2 litr
  • cukier 1/2 kg
  • miód 3 łyżki
  • sól 4 łyżki
Przepis

Składniki na zalewę zagotować.
Do słoików włożyć umyte ogórki i zalać ciepłą zlewą.
Pasteryzować 5-10 min.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3zxolg
d3zxolg
d3zxolg
Więcej tematów
d3zxolg

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj