Trwa ładowanie...
d20hjb0
29 lipca 2008, 16:00

Nadziewane ogórki

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d20hjb0
Składniki
  • 2 duże zielone ogórki
  • 20 dag mięsa z piersi kurczaka
  • natka pietruszki
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • sok z cytryny
  • sól, pieprz
  • cukier
Przepis

Mięso pokroić w plasterki i podsmażyć z pokrojoną cebulą, następnie ostudzić.
Ogórki przekroić wzdłuż, wydrążyć miąższ i pokroić go w kosteczkę. Wydrążone ogórki posolić.
Do farszu dodać pokrojony miąższ, wymieszać i przyprawić, napełnić ogórki.

Przepis dodał użytkownik inis1984

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d20hjb0
d20hjb0
d20hjb0
Więcej tematów
d20hjb0

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj