Trwa ładowanie...
d3p5fza
15 czerwca 2008, 12:04

nadziewane baklazany

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3p5fza
Składniki
  • 20 malych baklazanow
  • 3 kolorowe papryki
  • 4 zabki czosnku
  • natka pietruszki
  • sol
  • pieprz
  • papryka slodka w proszku
Przepis

po umyciu baklazanow sciagamy zielone konce i nacinamy balkazany wzdluz
nastepnie wrzucamy do wrzatku na ok 5min i gotujemy a nast odcedzamy i czekamy az wystygna.
nastepnie wrzucamy je na goracy olej na ok 2 min wyciagamy i czekamy do wystygniecia zeby napelnic je farszem.
farsz;
drobno posiekane papryki czoskek i natka doprawiamy duza iloscia soli i faszerujemy baklazany

Przepis dodał użytkownik elkabirkasia1

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3p5fza
d3p5fza
d3p5fza
Więcej tematów
d3p5fza

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj