Trwa ładowanie...
d45sqfd
19 kwietnia 2009, 12:30

Mus truskawkowy

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d45sqfd
Składniki
  • truskawki 50 dag
  • cukier 5 dag
  • białko 1 sztuk
  • jajka 1 szt
  • sok z połowy cytryny
Przepis

Truskawki przesypać cukrem, częściowo rozmrozić, przetrzeć przez sito, dodać białko i sok z cytryny oraz dobrze ubić.
Ubitą pianę wstawić do lodówki na pół godziny.

Polać w pucharkach.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d45sqfd
d45sqfd
d45sqfd
Więcej tematów
d45sqfd

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj