Trwa ładowanie...
d1gbvu3
19 kwietnia 2009, 13:48

Mielonka z cebulą

Przepis
5.0
(2 głosy)
Oceń:
d1gbvu3
Składniki
  • mielone wieprzowe 4 plastry
  • olej 1 łyżka
  • cebula 3 sztuk
  • natka pietruszki
  • pomidory 3 sztuk
Przepis

Na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrajaną drobno cebulę, na niej ułożyć plastry mielonki wieprzowej, obranej z osłonek oraz krążki lub cząstki pomidora, przykryć i na małym ogniu kilka minut poddusić.

Podawać z płatkami jęczmiennymi ugotowanymi na gęsto lub ziemniakami albo makaronem, posypać obficie zieleniną.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1gbvu3
d1gbvu3
d1gbvu3
Więcej tematów
d1gbvu3

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj