Trwa ładowanie...
dkg0wzf
29 lipca 2008, 16:07

Mielone nadziewane szpinakiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dkg0wzf
Składniki
  • 60 dag mięsa mielonego drobiowego
  • 40 dag szpinaku
  • 2 jaja
  • sól, mielony pieprz
  • 1 łyżka musztardy
  • 3/4 szklanki bułki
  • olej do smażenia
  • ząbek czosnku
Przepis

Szpinak wrzucić na osolony wrzątek na 3 minuty. Następnie posiekać, dodać 1 jajko, dodać sól i pieprz, wymieszać.
Mięso połączyć z tartą bułką, posiekanym czosnkiem, 1 jajkiem, musztardą, solą i pieprzem i starannie wyrobić.
Z masy uformować kotlety na każdym ułożyć łyżeczkę szpinaku, skleić i usmażyć.

Przepis dodał użytkownik inis1984

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dkg0wzf
dkg0wzf
dkg0wzf
Więcej tematów
dkg0wzf

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj