Trwa ładowanie...
d4c0eua
7 czerwca 2008, 15:19

Makaron z truflami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4c0eua
Składniki
  • 1 paczka makaronu fettucine (wstążki)
  • ? filiżanki oliwy truflowej + 2 łyżki
  • 20 dkg tartego parmezanu
  • sól
  • pieprz
  • ? szklanki posiekanych trufli
Przepis

Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić.
Do garnka w którym gotował się makaron wlać ? szklanki oliwy truflowej, dodać obsączony makaron, ? sera parmezan, sól, pieprz i ? pokrojonych trufli, mocno podgrzać. Wykładać na talerze, obsypać porcje reszta sera i trufli, polać oliwą truflową. Podawać gorące.

Przepis dodał użytkownik justina222

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4c0eua
d4c0eua
d4c0eua
Więcej tematów
d4c0eua

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj