Trwa ładowanie...
d45sqfd
20 kwietnia 2015, 09:31

Makaron ryżowy z grillowanymi warzywami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d45sqfd
Składniki
  • 250 g makaronu ryżowego
  • 1 średnia cukinia
  • 1 bakłażan
  • natka pietruszki
  • listki bazylii
  • ostra papryka
  • sól morska
  • tymianek
  • świeży pieprz
Przepis

Makaron gotujemy według zaleceń na opakowaniu. Wcześniej umytą cukinię i bakłażana kroimy w grubsze plastry i posypujemy przyprawami. Tak przygotowane warzywa grillujemy, pilnując żeby się nie przypaliły. Na koniec wykładamy na talerz makaron, cukinię i bakłażana. Całość posypujemy posiekaną natką pietruszki i dekorujemy świeżym listkiem bazylii.

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d45sqfd
d45sqfd
d45sqfd
Więcej tematów
d45sqfd

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj