Trwa ładowanie...
d4e0phd
31 lipca 2008, 07:46

Krewetki na maśle z czosnkiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4e0phd
Składniki
  • krewetki królewskie (mogą być mniejsze byle nie koktajlowe)
  • masło
  • czosnek świeży
  • natka pietruszki
  • szczypta soli
Przepis

Rozgrzać masło na patelni, ułożyć świeże krewetki, wgnieść trzy ząbki czosnku i po dwóch minutach wrzucić posiekaną natkę. Smażyć ok. 6 minut, nie dłużej. Podawać z białym lub różowym winem.

Przepis dodał użytkownik bodeta

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4e0phd
d4e0phd
d4e0phd
Więcej tematów
d4e0phd

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj