Trwa ładowanie...
d1izoba
9 maja 2008, 08:05

Koper włoski w sosie śmietankowy

Przepis
1.7
(3 głosy)
Oceń:
d1izoba
Składniki
  • ? 2 główki kopru
  • ? 1/2 szkl. śmietany
  • ? 20 ml wermutu
  • ? 3 dag masła
  • ? sól i biały pieprz
Przepis

Koper umyć, odciąć koperek, odłożyć do dekoracji. Główki przekroić na połówki, a nastepnie w cieniutkie plasterki. W garnku roztopić masło, włożyc koper, zalaćniewielka ilością wody, przykryć i udusić prawie do miękkości. Zdjąć pokrywkę, odparowacc nadmiar płynu. Dodać śmietanę i wermut, doprawic solą i pieprzem.

Przepis dodał użytkownik patii.1

Podziel się opinią

2
1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1izoba
d1izoba
d1izoba
Więcej tematów
d1izoba

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj