Trwa ładowanie...
d19tna8
08-05-2015 15:25

Kolorowy kurczak na patyku

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d19tna8
Składniki
  • • 1 opakowanie fileta z kurczaka w marynacie ZM Pekpol
  • • 1 cukinia
  • • 1 cebula
  • • 1 czerwona papryka
  • • 1 żółta papryka
  • • oregano, sól, pieprz do smaku
  • • 2 łyżki oliwy z oliwek
Przepis

Fileta z kurczaka pokroić w kostkę. Cukinię, cebulę i papryki pokroić w plastry, doprawić je solą, pieprzem, oregano. Składniki nadziewać kolejno na patyczki do szaszłyków. Grillować na tackach.

Przepis dodał użytkownik gastrosfera

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d19tna8
d19tna8
d19tna8
Więcej tematów
d19tna8

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj