Trwa ładowanie...
d4h3yr8
18 kwietnia 2008, 18:55

Kalfior zapiekany pod beszamelem.

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4h3yr8
Składniki
  • Kalafior, 1 duży
  • sos beszamelowy,
  • ser żółty, 15 dkg
  • przyprawy,
  • masło, do posmarowania blachy
Przepis

Kalafiora umyć i podzielić na mniejsze części. Ułożyć go w żaroodpornym, wysmarowanym masłem naczyniu i polać beszamelem. Wstawić do piekarnika i zapiec do momentu aż kalafior będzie miękki. Pod koniec posypać serem żółtym. Ja podaję z sałatką z pomidora i cebulki. Smacznego.

Przepis dodał użytkownik agajolaw

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4h3yr8
d4h3yr8
d4h3yr8
Więcej tematów
d4h3yr8

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj