Trwa ładowanie...
d1e9fsh
26 stycznia 2009, 22:51

Jajka faszerowane pieczarkami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1e9fsh
Składniki
  • 10 jajek
  • 10-15 dag pieczarek
  • cebula
  • majonez
  • przyprawy (sól, pieprz)
Przepis

Jajka ugotować na twardo, wystudzić. Pieczarki ugotować i pokroić w drobną kosteczkę (posiekać). Cebulkę posiekać.
Każde jajko przekroić na połówki wzdłuż, wyciągnąć żółtka.
Z zółtek , pieczarek i cebulki z dodatkiem majonezu zrobić farsz, przyprawić pieprzem i solą. Każde jajko nadziać przygotowanym farszem i ozdobić majonezem.

Przepis dodał użytkownik otylia-sieczka

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1e9fsh
d1e9fsh
d1e9fsh
Więcej tematów
d1e9fsh

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj