Trwa ładowanie...
d2brt7p
01-05-2008 06:22

Jajecznica z boczkiem i cebulką

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2brt7p
Składniki
  • 100 g boczku
  • 3 jajka
  • 1 mała cebula
  • sól
  • pieprz
  • olej do smażenia
Przepis

Boczek kroimy w kostkę i wrzucamy na rozgrzany olej. Dodajemy pokrojoną w półplasterki cebulę. Chwilę smażymy, aż cebula stanie się szklista. Wbijamy jajka i dodajemy sól i pieprz wg. Uznania. Wszystko dokładnie mieszamy, aż jajka się zetną.
Jajecznicę podajemy ze świeżym pieczywem oraz warzywami.

Smacznego!

Przepis dodał użytkownik AnnMarie

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2brt7p
d2brt7p
d2brt7p
Więcej tematów
d2brt7p

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj