Trwa ładowanie...
d2yi6f5
19-04-2009 11:16

Indyk z warzywami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2yi6f5
Składniki
  • indyk 4 podudzia
  • ziemniak 8 szt
  • pomidory 4 szt
  • cukinia 1 szt
  • czosnek 2 ząbki
  • oliwa 2 łyżki
  • papryka ostra 2 łyżeczki
  • pieprz
  • sól
  • marynata
  • oliwa z oliwek 1/2 szkl
  • czosnek 6 ząbki
Przepis

Marynata:
Czosnek wycisnąć, połączyć z oliwą i przyprawami.

Mięso marynować przez ok. 5 godzin.

Ziemniaki pokroić w ćwiartki, cukinię w plastry, wymieszać z oliwą i wyciśniętym czosnkiem.

Mięso i warzywa piec obracając (w temp. 180 C).

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2yi6f5
d2yi6f5
d2yi6f5
Więcej tematów
d2yi6f5