Trwa ładowanie...
d3wvt2t
19-04-2009 11:16

Indyk z warzywami

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3wvt2t
Składniki
  • indyk 4 podudzia
  • ziemniak 8 szt
  • pomidory 4 szt
  • cukinia 1 szt
  • czosnek 2 ząbki
  • oliwa 2 łyżki
  • papryka ostra 2 łyżeczki
  • pieprz
  • sól
  • marynata
  • oliwa z oliwek 1/2 szkl
  • czosnek 6 ząbki
Przepis

Marynata:
Czosnek wycisnąć, połączyć z oliwą i przyprawami.

Mięso marynować przez ok. 5 godzin.

Ziemniaki pokroić w ćwiartki, cukinię w plastry, wymieszać z oliwą i wyciśniętym czosnkiem.

Mięso i warzywa piec obracając (w temp. 180 C).

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3wvt2t
d3wvt2t
d3wvt2t
Więcej tematów
d3wvt2t

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj