Gulasz z zielonych warzyw
- groszek zielony Hortex 100g
- szpinak liście Hortex 100g
- bób Hortex 100g
- fasolka szparagowa zielona Hortex 100g
- papryka zielona 100g
- cukinia 100g
- bakłażan 80g
- oliwki zielone ? kilka sztuk
- czosnek 1 ząbek
- oliwa
- świeże oregano
- sól, pieprz
- kasza jaglana 100g
- rukola Fit&Easy
- papier do pieczenia Saga
Paprykę przekrajamy na pół i oczyszczamy, następnie układamy na papierze Saga i zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 200 st. C przez ok 20 minut. Wszystkie warzywa kroimy w słupki i przesmażamy na oliwie, aż będą miękkie. Gulasz podajemy z kaszą jaglaną i ozdabiamy rukolą Fit&Easy.
Przepis pochodzi z Warsztatów Kulinarnych organizowanych pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej.
Podziel się opinią
Komentarze