Trwa ładowanie...
d4mbcsb
23-01-2014 12:17

Grillowany dorsz na sałatce z fasoli

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4mbcsb
Składniki
  • filet z dorsza
  • 6 plastrów szynki parmeńskiej
  • ciecierzyca z puszki
  • czerwona fasola z puszki
  • czarno oczko fasola lub inna fasola z puszki
  • kolendra
  • oliwa
  • cytryna
  • sól
  • pieprz
Przepis

Filet pokroić na kawałki i zawinąć w szynkę parmeńską,odstawić do lodówki na przynajmniej pół godziny co pozwoli na lepsze przyklejenie szynki do ryby.W między czasie mieszamy fasole dodajemy drobno posiekaną kolendrę, sok z cytryny, oliwę i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.Rybę grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu z obu stron.Przygotowaną sałatkę układamy na środku talerza na sałatce rybę delikatnie skrapiamy oliwą i posypujemy pieprzem.Smacznego

Przepis dodał użytkownik Grillowanie

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4mbcsb
d4mbcsb
d4mbcsb
Więcej tematów
d4mbcsb

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj